Yritysesittely

Yritysesittely

Jokaisella meistä on oikeus elää täyspainoista elämää myös ikääntyessä tai sairauden kohdatessa. Ikääntyminen sekä sairaudet aiheuttavat myös epävarmuutta ja turvattomuutta meissä ihmisissä. Haluammekin luoda aidosti välittäen ja hyvällä ammattitaidolla asiakkaillemme turvallisuutta tarjoamalla asiakkaan omassa kodissa tapahtuvaa laaja-alaista ja luotettavaa kotihoitoa, kuten ravitsemus neuvontaa ja ohjausta, kotisairaanhoitoa, muistisairaanhoitoa, kotikuntoutusta, muistikuntoutusta sekä kotipalvelua – virkistystoimintaa saman tutun asiantuntijan suorittamana.

Uskomme jokaisen ihmisen olevan tärkeä ja ainutlaatuinen ja tämän periaatteen mukaisesti noudatamme kaikessa toiminnassamme kunnioitusta jokaisen ihmisen kallisarvoista elämäntarinaa ja ihmisarvoa kohtaan. Arvostamme ja kunnioitamme yksilöllisyyttä. Jokaiselle meistä on löytynyt vuosien varrella ne omat tärkeät ja mieluisat asiat, jotka ovat tuoneet iloa ja voimaa elämän eri tilanteisiin. Haluamme työllämme mahdollistaa, että ne kuuluvat tänäänkin kaikkien arkeen, ikään ja toimintakykyyn katsomatta.

Missiomme on parantaa asiakkaidemme elämänlaatua ja edistää heidän hyvinvointiaan joka päivä. Toimintamme keskeisessä asemassa ovat ihmisläheisyys yhdistettynä vahvaan ammattitaitoon ja pitkään työkokemukseen.  

Olemme panostaneet palveluidemme luotettavuuteen ja turvallisuuteen jo lähemmäs kahden kymmenen vuoden ajan. Antamamme palvelut perustuvat hoito- kuntoutus- ja palvelusuunnitelmaan. Palvelemme asiakkaitamme sovitusti ja täsmällisesti hyvästä laadusta tinkimättä. Kohtaamme asiakkaamme inhimillisyydellä, kuten toivomme itsemmekin kohdattavan, ihmisenä ihmiselle, lähimmäiseltä toiselle. Kunnia-asianamme on olla asiakkaidemme luottamuksen arvoiset.

Toimintamme vahvuutena on laaja-alainen ja moniammatillinen erityisosaamisemme. Tarjoamiimme palveluihin sekä erityisosaamisemme kuuluvat esimerkiksi:

Neurologiset sairaudet; -muistisairaudet -aivoverenkiertohäiriöt (AVH) -Parkinsonin tauti

Ikääntyneiden sairaudet

Pitkäaikaissairaudet

Syöpäsairaudet

Fysioterapia / kuntoutus

Tapaturmien ehkäisy

Ravitsemus

Meihin on helppo tutustua ottamalla yhteyttä ja kutsumalla meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden perusteella laadimme henkilökohtaisen ja maksuttoman palvelusuunnitelman. Suunnittelukäynnin yhteydessä löydämme juuri Sinun elämäntilanteeseesi soveltuvan ratkaisun saman tutun ja turvallisen terveydenhuollon ammattilaisen suorittamina kotikäynteinä ja kerromme lisää myös saatavilla olevista tuista ja etuuksista.

Tuomme palvelumme asiakkaan kotiin sekä yksityisesti että yhteistyössä kuntien kanssa. Yksityiseltä palveluntuottajalta tilattu kotisairaanhoito tai muut hoitopalvelut eivät estä asiakkaita tilaamasta hoitopalveluita myös kunnalta, kuten esimerkiksi kunnan kotihoidon tai kotisairaalan kotikäyntejä.

Olemme Etelä-Suomen aluehallintoviraston hyväksymä terveydenhuollon palveluntuottaja.

Helsingin-, Espoon-, Vantaan- ja Kauniaisten kaupungin sekä Keski-Uudenmaan kuntayhtymän hyväksymänä ja rekisteröimänä sosiaalipalveluiden tuottajana voimme tarjota asiakkaillemme arvonlisäverotonta palvelua. Rekisteröinti tuo merkittäviä säästöjä ja etuja asiakkaillemme.

MITEN VOIMME PALVELLA
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
soittamalla numeroon 040 7791 731
tai lähettämällä sähköpostia ositteeseen tarja.ahlman@gmail.com

Toivon yhteydenottoa: puhelimitse, sähköpostitse. Paras aika tavoittaa: aamu, päivä, ilta

LAHJAKORTTI
Anna lahjaksi terveyttä ja hyvinvointia.
Osta lahjaksi Lahjakortti
Saat 60%n kotitalousvähennyksen myös lahjakortilla maksaessasi. Huomioithan, että kotitalousvähennyksen voi myös tehdä omien tai puolison vanhemmille tai isovanhemmille ostetuista kotihoidon palveluista.

Käytämme keksejä.