Yhteystiedot

Yhteystiedot

Meihin on helppo tutustua ottamalla yhteyttä ja kutsumalla meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden perusteella laadimme henkilökohtaisen ja maksuttoman palvelusuunnitelman. Suunnittelukäynnin yhteydessä löydämme juuri Sinun elämäntilanteeseesi soveltuvan ratkaisun saman tutun ja turvallisen terveydenhuollon ammattilaisen suorittamina kotikäynteinä ja kerromme lisää myös saatavilla olevista tuista ja etuuksista.

Tuomme palvelumme asiakkaan kotiin sekä yksityisesti että yhteistyössä kuntien kanssa. Yksityiseltä palveluntuottajalta tilattu kotisairaanhoito tai muut hoitopalvelut eivät estä asiakkaita tilaamasta hoitopalveluita myös kunnalta, kuten esimerkiksi kunnan kotihoidon tai kotisairaalan kotikäyntejä.

Tilaa meiltä maksuton palveluesittely

Olemme Etelä-Suomen aluehallintoviraston hyväksymä terveydenhuollon palveluntuottaja.

Helsingin-, Espoon-, Vantaan- ja Kauniaisten kaupungin sekä Keski-Uudenmaan kuntayhtymän hyväksymänä ja rekisteröimänä sosiaalipalveluiden tuottajana voimme tarjota asiakkaillemme arvonlisäverotonta palvelua. Rekisteröinti tuo merkittäviä säästöjä ja etuja asiakkaillemme.

Rekisteröityneenä sosiaalipalveluiden tuottajana palvelumme on arvonlisäverovapaata. Arvonlisäverottomuuden edellytyksenä on, että asiakkaan kanssa tehdään palvelusopimus ja laaditaan yksilöllinen palvelu- ja hoitosuunnitelma. Näin kotihoidon palvelumme ovat kotitalousvähennys kelpoisia ja pystymme tarjoamaan palvelumme asiakkaillemme edullisesti, sillä asiakas saa ostamistaan palveluista 50%:n kotitalousvähennyksen.  Kotitalousvähennyksen jälkeen asiakkaan maksama tuntihinta on usein pienempi, kun kunnalta ostettuna.

Kotikäynteinä annettavasta sairaanhoidosta asiakas saa lääkärin hoitomääräyksellä sairausvakuutuslain mukaisen KELAn korvauksen.

Kotikäynnin ajankohta voidaan sopia joustavasti asiakkaan toiveiden ja elämänrytmin mukaisesti. Tuomme kotiisi luotettavasti ja turvallisesti kattavat palvelut viikon jokaisena päivänä.

60%:n Kotitalousvähennys

Osatessasi kotihoidon palveluita itsellesi, vanhemmillesi tai isovanhemmillesi, voit tehdä kotihoidon maksuista 60%:n kotitalousvähennyksen verotuksessa. Vähennyksen voi tehdä ansio -tai eläketulosta. Jos haluat saada kotitalousvähennyksen heti hyväksesi, voit hakea ennakonpidätysprosentin pienennystä verottajalta.

Yhden henkilön max vähennyksen (3 500€ -100€ omavastuu) saa, jos yritykseltä ostamasi palvelut ovat yhteensä 6 000€. Puolisoiden max vähennyksen (7 000 -200€ omavastuu€) saa, jos yritykseltä ostamasi palvelut ovat yhteensä 12 000 €.

Huomioitavaa on, että kotitalousvähennyksen voi tehdä omien tai puolison vanhemmille tai isovanhemmille ostetuista kotihoidon palveluista.

MITEN VOIMME PALVELLA
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
soittamalla numeroon 040 7791 731
tai lähettämällä sähköpostia ositteeseen tarja.ahlman@gmail.com

Toivon yhteydenottoa: puhelimitse, sähköpostitse. Paras aika tavoittaa: aamu, päivä, ilta

LAHJAKORTTI
Anna lahjaksi terveyttä ja hyvinvointia.
Osta lahjaksi Lahjakortti
Saat 60%n kotitalousvähennyksen myös lahjakortilla maksaessasi. Huomioithan, että kotitalousvähennyksen voi myös tehdä omien tai puolison vanhemmille tai isovanhemmille ostetuista kotihoidon palveluista.

Käytämme keksejä.