Kotipalvelu ja virkistys

Kotipalvelu ja virkistys

Kotipalvelu on oiva ratkaisu sujuvaan arkeen. Autamme kodin askareissa mutta teemme paljon muutakin. Asiakas saa kotiinsa juuri sellaista palvelua, jota tarvitsee ja haluaa. Kotipalvelumme voi tarjota asiakkaalle myös seuraa ja virkistystä hänen omien tarpeidensa mukaan.

Arvostamme ja kunnioitamme yksilöllisyyttä. Jokaiselle meistä on löytynyt vuosien varrella ne omat tärkeät ja mieluisat asiat, jotka ovat tuoneet iloa ja voimaa elämän eri tilanteisiin. Niitä ovat olleet esimerkiksi toiset ihmiset, luonto, liikunta, musiikki, teatteri, kirjallisuus. Haluamme mahdollistaa, että ne kuuluvat tänäänkin kaikkien arkeen, ikään ja toimintakykyyn katsomatta.

Tarvitsetko apua kodinhoidossa, kaupassakäynnissä tai ulkoilussa? Kaipaatko retki- konserttiseuraa tai pelikaveria golfkierrokselle? Ehkä etsit tukea muistisairaan läheisesi tukemiseen ja kuntoutumiseen? Kaipaatko juttuseuraa ja piristystä? Olisiko mukava laittaa ruokaa ja leipoa yhdessä tai lähteä ulos ravintolaan syömään?

Tuomme päivääsi piristystä, apua ja helpotusta. Saat tarpeesi ja toiveesi mukaista luotettavaa ja turvallista palvelua kiireettömästi, niin huumorilla, kun ilollakin höystettynä.

Kotipalvelun asiakkaiden kaksi yleisintä toivetta on tuttu ja turvallinen hoitaja ja sekä kiireettömät käynnit. Siksi asiakkaidemme luona käy aina oma lämminhenkinen ja turvallinen omahoitaja. Haluamme, että asiakkaamme tuntevat olonsa huomioiduksi. Siitä kiittävät myös asiakkaidemme omaiset, jotka saavat läheisensä luetettavan ja kokeneen terveydenhuollon ammattilaisen hoitoon.

Kotihoito tuo myös omaishoitoon kaivattua tukea ja mielenrauhaa. Vaikka rakasta läheistään hoitaa pyynteettömästi ja olisi valmis tekemään mitä tahansa tämän vuoksi, niin kotihoito antaa hyvän tuen omaishoitoon. Lyhytkin irtiotto auttaa omaista jaksamaan raskaassa tilanteessa. Kotoa voi poistua turvallisin mielin, kun tietää läheisen olevan kokeneen sairaanhoitajamme hyvässä hoidossa.

Meihin on helppo tutustua maksuttomalla suunnittelukäynnillä. Meidät voi kutsua kotiin keskustelemaan kodinhoidon tarpeista ja asiakkaan toiveiden perusteella laadimme henkilökohtaisen ja maksuttoman palvelusuunnitelman, jotta voisimme tarjota sujuvamman arjen ja onnellisemman elämän.

Kotisairaanhoidon tueksi tarjoamamme kotipalvelu voi sisältää esimerkiksi:

 • Huolehdimme kodin turvallisuudesta, toimivuudesta ja esteettömyydestä
 • Hankimme tarvittavat kodin apuvälineet ja turvalaitteet sekä opastamme niiden käytössä
 • Huolehdimme ravitsemuksesta
 • Avustamme ruoanlaitossa, ruokailussa ja leipomisessa
 • Virikkeellinen toiminta esimerkiksi matkailu, käsityöt, korttipelit
 • Avustamme vaatehuollossa ja kevyissä kotitöissä, kuten tiskauksessa, siivouksessa, jätehuollossa
 • Asioimme kaupassa ja kaupungilla asiakkaan kanssa tai puolesta
 • Avustamme tietokoneen tai matkapuhelimen käytössä
 • Ulkoilemme tai retkeilemme yhdessä asiakkaan kanssa
 • Lähdemme saattajaksi esimerkiksi lääkäriin, pankkiin, virastoihin, vesijumppaan, kuntosalille
 • Pesemme ja silitämme pyykit
 • Saattoapu esimerkiksi sukulaisten ja ystävien tapaaminen
 • Lähdemme seuraksi esimerkiksi teatteriin, konserttiin, ravintolaan tai vaikkapa golfkierrokselle
 • Olemme läsnä ja vietämme aikaa yhdessä seurustellen tai vaikkapa ristikoita, sudokuja ratkoen – kirjoja lueskellen
 • Avustamme aamu- ja iltatoimissa esimerkiksi pukeutumisessa
 • Autamme asiakkaita hygienian hoidossa ja WC-käynneissä

MITEN VOIMME PALVELLA
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
soittamalla numeroon 040 7791 731
tai lähettämällä sähköpostia ositteeseen tarja.ahlman@gmail.com

Toivon yhteydenottoa: puhelimitse, sähköpostitse. Paras aika tavoittaa: aamu, päivä, ilta

LAHJAKORTTI
Anna lahjaksi terveyttä ja hyvinvointia.
Osta lahjaksi Lahjakortti
Saat 60%n kotitalousvähennyksen myös lahjakortilla maksaessasi. Huomioithan, että kotitalousvähennyksen voi myös tehdä omien tai puolison vanhemmille tai isovanhemmille ostetuista kotihoidon palveluista.

Käytämme keksejä.